Bezmasá jídla

Houbové ragú se ztraceným vejcem (podle Zdeňka Pohlreicha)

Suroviny: Čerstvé houby (běžná směs z českého lesa, hříbky atd.), cibule, česnek, olivový olej, máslo, lístky hladkolisté petrželky, čerstvý tymián, čerstvý rozmarýn, balzamikový ocet, vejce, vinný ocet, vymačkaná šťáva z citronu, sůl, čerstvě mletý pepř, pečivo Postup: V hrnci, nebo v konvici...

Tymiánové noky s ředkví

Suroviny: moučné brambory, hladká pšeničná mouka, olej z pšeničných klíčků, snítky čerstvého tymiánu, lískové ořechy, bílá či černá ředkev, sůl, bílý pepř   Postup: Brambory oloupeme, omyjeme a vaříme v osole­né vodě asi 20 min. Slijeme a ještě horké prolisuje­me. Vmícháme mouku,...

Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode